detvarengångenprinsessa,somjag.

IDAG: har jag
1.varit i skolan med mitt orange/rosa/gul:a hår och spelat kol. det var jättekolt. somliga tyckte att det var ytterst fagert medans vissa tyckte att det var skrattretande. de flesta tyckte faktiskt att det var mycket stiligt, det gjorde mig arg. planen var inte att se ut såhär, jag ska ju bli lilahårig. men nej då kommer dom och påstår att färgen är jättefrän och att jag passar i ljust. typiskt..men jag blev arg på dom som tyckte det var skrattretande också, hur kul är det när folk skrattar åt en och frågar vadfan man har gjort med håret? hahaha.  ja jag är knäpp och krävande, och? :)

2.
bakat massa pepparkakor och lussebullar, jummie tycker jag. alla springade runt i mitt hem med tomteluva på huvudet och mamma hade på julmusik. blä. jag får dåliga vibbar av den, vet inte varför. mamma tyckte att vi måstade baka och sånt där idag bara för att ingen utom jag är hemma på söndag ungefär och a. hon ska julpynta idag också. tack för att jag slipper vara hemma och se på. tack gud. och jesus och alla änglar och deras små spädbarn.

3.sprungit till bussen i all hast och åkt hela vägen till frida, gått in i hennes hus i väntan på hennes moders reaktion gällande min nya håroutfit. hennes reaktion var.....:O:S:D:):O:O:O:PXDXDXD
förstår du?
:O =
ojojoj!
:S = eeee...ehe. hrm, ja...
:D
= mohahha, roligt elli.
 :) = mm, man gör ju som man vill...
 :P = jaha, där ser man.
XD = HERREGUD! människa då, a kul att nån vågar se ut som ett mongo, mahaha.
ja, om du förstår...hahaha, det är roligt ändå, ansiktsutryck ger mycket. typ mer än ord, eller nej, men det är mer trovärdigt med grimascher.

denhär dagen gick såh'rrrrr fort, så fort att äet inte ens hann med. hajaru hur fort det är..? inte jag heller.

enivei. jagvillututut. minna vänner vill inte ut och jag gör allt i min väg för att förstå mig på dom och varför dom inte vill ut. VARFÖÖÖÖÖR. mitt liv går under, jag får fan aldrig göra nåt kul, inget är fan kul. faaaaaan. det finns inget roligt att hitta på så att säga. jag är så uttråkad så att björnen sover eller kurragömma med dunk skulle rädda min dag.'

jennie skulle berätta en historia igår, då sa hon. "det var en gång en prinsessa, som jag. mmm."
hahaha tyckte jag var mycket sött.
sen sa jag, give me five! då sa hon, "nä, ja'll inte je fajv!"
jag älskar henne :)

HEJDÅ. jag är hemskt äcklad av dagen, jag blir äcklad när folk pratar med mig, BLÄ. jag blir arg på allt. jag vill inte vara med.




bläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläbläblä.


YOUYOUYOUYOU

MAN MUST DANCE.

jag fryser jag fryser jag fryser.
trodde jag var skitsmart när jag duschade med kallt vatten idag, tänkte att då skulle det inte vara så jobbigt att gå ur duschen för att det skulle vara så kallt. tänkte att huset skulle vara varmt när vattnet var så kallt. men dock hade jag fett fel. jag är iskall nu och fryser massor. typiskt...

hur kan det vara så skumt att vissa dagar vill man BARA lyssna på en del låtar och en annan dag helt andra? är inte det lite småskumt? det är ju bra men...känns iallefalle skumt. idag lyssnar jag bara på sån här smörjig musik, igår var det mer skränig och skrikig musik. schkömt.
JUST LOOK OVER YOUR SHOULDER, I'LL BE THERE ALWAYS ♥

JAG ORKAR INTE SKRIIIIIIIVA, å vad gör det då. vemfan bryr sig :D inte en jävla kotte.



om jag går kommer jag inte tillbaka.

1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-sixteen

JAG känner mig hoppig och sprallig, JAG vill dansa som en galen gräshoppa. synd att JAG inte kan dansa!
annars hade JAG dansat hela mitt liv ut.
mina ben skakar under mig för att dom är så fulla vid liv.

vet du en skum sak? det är jättekul att gå hem när det är jättemycke snö. det gjorde jag idag, duktig som jag är. går HEM hela vägen till lompis från skolan i sånt oväder, men det var megaskönt ha. RAJT! kändes friskt och gott, kändes som att jag fick gå hur sakta jag ville, vilket jag fick också. skönt skönt skönt. inte ofta elli tycker om att röra på fläsket, men idag alltså. det är fan det bästa som finns att gå ensam omringad av en massa gullig snö. snö <3 hatade snö nyss, men insåg dock snabbt att snö är LYCKA. å i morse när jag gick ut kände jag att, fan snö luktar gott. jummie!

DAGENS LÅT!


love it idag. förresten, jag vet ingen som helst bra musik att lyssna på längre. vet du?
                                                                                                    
hejdå. jag hatar dig. alltid. ålväjs end fårevär. för att du är bättre än mig..
   ♣ ♥ ♦ titta :D

GUDBEVAREMIGVÄL

listen to me and hear what i got to say!

kul, dom sjöng just så i låten, det var ju ganska passande start i ett blogginlägg, rajt?;)
caesars palace - fun and games äre dårå.
 
nu sitter jag här i fridas säng med fridas dator i famnen, frida virkar en mössa. det är mycket viktigt att man säger virka och inte sticka tycker hon. frida är surig, det är ju inte så roligt tycker jag :)
jag är glad fast kanske inte så rolig idag. det är en O-rolig dag idag, vad trist.


jag har tänkt på en sak...
jo, titta. när en människa föds så vill man att den ska bli äldre så man får se hur den är och hur den kommer se ut, sen när den har blivit äldre, typ fem. då har man inte ens märkt det, då vill man att den ska bli äldre, typ tio, så man får se hur den blir och ser ut då. men det missar man ju också, för man märker ju inte ens när en människa växer. sen när den är i tonåren så orkar man inte med den för den är så krävande och jobbig, då vill man bara att den ska växa upp och bli en människa och hur den kommer bli och hur den kommer se ut. sen då, när den är typ 25, har man inte heller märkt nån skillnad. sen fortsätter det. aldrig får man leva, när börjar livet då? sen blir man ju liksom gråhårig och dör...vill dom se en i graven sen också eller? det börjar ju aldrig, man vill ju bara att alla ska växa och bli stora, men sen vips så är vi gamla och gaggiga och ska snart dö, då väntar man på det. inte en jävla kotte lever i nuet, vi gör ju inte det! shit vad det är irriterande. inget nu, bara massa då och sen. gudbevareossväl :D

frida sitter och säger att musiken som jag lyssnar på är opersonlig...vadå opersonlig? kan musik vara opersonligt nu också? för mig är den ju personlig. hon tycker att den suger, min musiksmak alltså. hon tycker faktiskt att dom flestas musiksmak suger har jag insett. hon har ingen musiksmak alls, det är nog därför. varför ska man klaga då? jag blev arg. så säger hon att personliga låtar är typ svenska låtar, MEN USCH. ofta! vadå, så jag måste typ leta upp en usel svensk låt. men bra förresten, björn rosenström. dåså. det ska jag sätta på nu, björn. får väl se vad hon säger då! GRRR.
förresten så lyssnade jag på bad religon - infected när hon sa att det var dåligt, typ meningslöst. ofta musik man tycker är bra är meningslöst.

argast.nu

haha, vad roligt. jag säger hela tiden att hon stickar, och att hon stickar med tyg, helt helt fel. när hon egentligen virkar med garn! hmh.


if i bacame a star i'd try so hard to move this world with my heart. singing songs of hope and peace, so people know it can be achieved.
  tom morley-my song for the world. hihihhihi:)

love will come your way, some of this days!

HEEEEYMAKARENA

baladalidila. vad livet är OOObra.
eller...det var bra nyss, sen blev det obra igen. typpikitisk otur som förföljer mig ständigt och alltid.

jag älskar min mamma, hon är bäst i världen. hon kan dock alltid få mig att må så grymt bra, hon säger alltid dom klokaste sakerna, hon är så smart min mamma. jag har inte ärvt hennes smarthet, fast hon säger att jag är precis likadan som hon var när hon var liten, jag ser det från den ljusa sidan. då har jag ju en chans att bli som henne i hjärnan!:) kul va? mm..jag vet väl det.
iallafall så pratar jag och min mamma om allt, det är jättebra att prata med sin mamma om allt, om känslor, problem, kompisar...blabla, allt. mammor lyssnar alltid, jag lovar. kan du inte prata med din är det bara ringa min, jag lovar hon lyssnar, hon gillar det också.

en mer sak också, idag är jag såhär kärlekslig, hihihi.
jag är såhär. vet inte...
jag kom iallafall på idag att jag älskar min familj och mina släktisaringar.
när vi hade sån abbasak idag var ju allehopa å kollade, nä, bara några av dom men åå vad söta dom var.
jag ba kom på att jag älskar dom. kul va? mm..jag vet väl det.

upprepning.

det gick dåligt idag sista gången, det gick inte bra alls. jag var arg och grinig och ville hem å äta mat hela tiden, matvraksfetto. jag hade bara ätit ovettiga saker. FETSMOCKO. jag var jävligt torr i halsen och hade ont i fötterna och ville inte synas för omvärlden, så är man fast där och kan inte bara dra. shit liksom.

du är så söt så :*



såndär hår vill jag ha...fast jag är rädd att jag inte skola hava en bra passform i dess format.
visst äre überhett? mm..jag vet väl det.

-'-hurtänkermansomenhjärna?

en hjärnlös en hjärtlös en huvudlös en tanklös en tandlös en tålös en ögonlös?

jag hade nog valt en hjärnlös, resten är viktigt tycker jag. vad gör det om man inte tänker allt för mycket? då mår man ju bara bättre, och det är ju bra med folk som mår bra och är glada eller? a å liksom, med en utan hjärna kan jag ju känna mig smart. shit vad smart av mig, jag är en sådan klok människa.

jag hatar skolan, jag hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar hatar skolan. så mycket. jag orkar aldrig stiga upp på morgonen för att jag vet att skolan väntar på mig. usch. dessutom orkar jag ännu mindre gå i skolan när jag VET att jag måste komma och hålla på att sjunga hela tiden. jag känner mig bara sugig, och alla andra får mig bara att känna mig ännu mer värdelös. förlåt, men det är så. usch. jag vill inte, vill inte sjunga en ton till i mitt liv. bläbläbläblä. allt är ett enda skit. varför ska man bli tvingad till att göra saker man inte vill? då går det ju bara åt helvete eller?



mitt liv går åt helvete, för att jag är tvingad till att leva det!

varför måste det alltid kännas så här? suck.

jag pluggade inget till svenskan, idag var det prov, jag gissade på alla frågor, det gick nog inge bra, men det är inte probemet. problemet är att jag inte bryr mig ett skit! jag skiter i allt i skolan, blä. vi hade soprov, jag gjorde det aldrig, var en sån hemmauppgift, varför ellinor? VAAAARFÖÖÖÖR...aa, sen tjatar ulf hela jävla tiden på mig och säger att jag ska prata med massa tanter å gubbar vad dom nu kallas för att jag inte klarar matten. han kan ta sig nånstans. hela livet kan ta sig nånstans.

DÖD ÅT DIG! DÖD ÅT ALLT LEVANDE!

!!!!!

HELVETES JÄVLA SKIT.


-*dialektsjukan!

jo, jag har drabbats av en grymt allvarlig och farlig sjukdom! den kanske smittar, vars vet man, tror min syster smittade mig med den. sakligheten är den att...jag älskar verkligen dialekter,  ÄLSKAR när pojkar pratar skånska och göteborska, MUMS vad det är hett. jummie. såna här norrlänningar, vad är det för epa. usch vad det är fult och trist. dialekt for lajf ju!
en kille som är snygg är typ, dubbelt så snygg om han pratar med en skånsklig eller göteborgisk dialekt, sådeså! MUMS påre, mums mums mums. farlig sjukdom, här uppe i norr kan man inte få tag på såna mumslingar, man kan få allvarliga utbrott. hjälp mig...

finns det botemedel mot dialektsjukan? hör av dig. nummer: 0703937837
..i väntan på livsviktigt svar...JAG BEHÖVER DIG!



yogidogidodideey......?

-' suuuupeeeer!*

*-* superduper *-*
kul grej att hålla på att göra massa såna där fuliga formler och flams, bara för att jag hatar när folk gör sånt, men när jag själv gjorde det insåg jag just att det är rätt sötigt. MOHAHA.

nono, rajt..!
före första så har jag ellinorhannaamaliabohm duschat. deeeni! duschen är inte min bästa vän, hatar att vara ren, hatar att vara blöt, hatar att stå i duschen och smörja in mitt hår och veta att efteråt måste jag gå omkring och må illa av att se mig själv ända tills jag har fixat mitt hår, som är förjävla envist när det gäller att fixas när det är renligt. blä för renlighet. varför är duschen uppfunnen för. fucking dusch.



före andra så har jag fått skriva på ett papper idag..inget roligt papper. ett papper som måste skrivas på när man är liiike dålig och lat i matte som jag. jag ligger risigt till, det känns inte bra, inte alls, men jag orkar ju inte anstränga mig...fan ta matte, matte suger. matte är sämst. jag är sämst på matte. MED VÄNLIGA HÄLSNINGAR till dig PED! ;)
bara så hon kan klaga lite extra. det tycker hon är jättekul..eller hur pedson?

NU SKA JAG FAN ÄTA MAT, MAT MAT MAT. adjöss små möss.

^^, .fel?

hustak...

hushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushus
hushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushus
hushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushus
hushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushus
hushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushus
hushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushus
hushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushus
hushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushushus

tak.

finn ett fel. eller två eller tre eller kanske fyra?
och hur ska du veta vad felet är? eller vad jag tycker att felet är.
...........finns inga fel. du är det enda felet jag kan se. inte för att jag kan se dig men tekniskt sett, inte för att jag fattar vad det ska betyda, och det fattar ingen för det ska inte betyda nåt. det enda jag vet just nu är att jag är helt jävla dum i skallen och borde sova nu.



fel.

haha
har du läst det där är du lika dum som mig som just åt upp en knapp.
haha så trodde du på det där också, varför skulle jag äta en knapp..
haha, godnatt. idiot :)

MADREMIIIA

ja. hallåtjotjenatjabbahejsantjosanhalloheelåhajhajgodaftongodkvällgodmorgongoddagHEJ!
vad du än begär att jag ska skriva. eller missade jag nåt?

hursomhelst heter jag ellinorlatmask och orkar inte skriva blogg längre, har gått i ide med den saken. tror jag. fast just nu är jag irriterad för jag hittade inte mitt capo och då går saker int' som jag begärt. fläskigt värre. jag ska till min syster och...? slå in paket? eller vad vare hon sa nu igen...(?) nä inte slå in paket, vi har ju inga.. åh. jag måste iallafall gå dit snart, när jag orkar vara OOOOlat.

idag har min mamma surat HEEELA dagen lång, hon tycker att hon är jättecool som kan sura så hårt, PFF.
tillslut blev jag less och frågade varför i hela fridens namn hon är så BITCHIG för, då sa hon att nu ska hon dra bort en hundring för varje lektion hon ser att jag inte går på, så sa hon att jag inte alls behöver gå i skolan om jag inte går på lektionerna. OFFA, varför kan man inte få ta det lite lungt bara...? sajko.

jag vill pierca mig i kinden...och så vill jag tatuera mig. vet inte vad eller vars, MEN JAG VILL!



jag tyckere e jettesööööttttt...

äniväj, såhär bliiire alltid, jag skriver lite, sen åker jag iväg och kommer tillbaka och forsätter skriva, det blev inge göra kalender, vilket det var vi skulle göra visst egentligen. det blev åka en massa bil förbi här och dör på jakt efter cigg till johan först. sen åkte vi iväg på storvägar. mysigt och jag somnade och faaaan vad skönt det var. mums. vitsen var ju att söva jennie visserligen :D men ikket att hon somnade, hon var för pigg för de :)

vetdu? inte jag heller.



and i can't stand the pain, and i can't make it go away, no i can't stand the pain.

HOW COULD THIS HAPPEN TO ME?

FUCKTHISWORLD

jävla dickpittssnasedasedolmeKUKsvärld.

jag vet alltid allt, jag är så jävla grym, visst har jag alltid rätt? fast det är ju jäääävligt synd, jag önskar bara att jag hade helt jävla fel ibland, eller oftast faktiskt.

jag orkar inte med att alltid ha det sämst och alltid få det sämsta eller ingenting.
ibland undrar jag om jag är ett missfoster men ingen vill berätta det för mig och jag kan själv inte se det.
jag orkar bara inte med att leva just nu, JAG VILL INTE VARA MED. det finns fan ingen jävla vitsjävel ändå.
VAD ÄR VITSEN? vafan ska jag gå omkring och plåga mig genom hela dagarna för? pff. fuckyou. och alla andra.
FUCKFUCKFUCK.
du & du & du & du & du & du & du....är jag en varulv eller utomjording eller missfoster, eller vad är jag? jag är fan inte som du & du & du & du & du & du & du....jag är helt jävla dum i huvet och borta. jag existerar inte på rätt sätt.
varför kan det inte bara vara jag som får vara THA LACKI ONE nån jävla gång? EN gång iallafall. det har fan aldrig hänt.

jag är så jävla körd.
vad ska jag ta mig till?


"sänns intä blaaa..mamma, de sänns intä blaa" <3 

DET GÖR ONT ONT ONT ONT ONT ONT, mer ont än det. mer ont än att stuka stortån.

THAT'SIT

jag vill inte ha dina fula tänder.

jag vill inte ha dina ringtår.

jag vill inte ha din stickiga mustars.

jag vill inte ha dina kläckta ägg.

jag vill inte ha din slips.

jag vill inte ha din heta stjärt.

JAG VILL HA DIG OCH DINA STORA FÖTTER!





2ord.

ANDRA AVENYN.

två ord nerskrivna, två nödvändiga ord, två älskvärda ord och dom enda två orden i världen jag kan komma på just nu.

....betänketiden har gått och fler ord har hoppat in i min snurrande glob.
tsatsumas, tsatsumas är fan det godaste man kan äta, det är så underbart jävla gott! det är ljuvligt.
förut var det sådär att alltid vid jul så åt vi såna, å eftersom vi åt så sällan så var det megagott, men nu äter jag det jämt, när dom tar slut MÅSTE jag ha nya på en gång. klarar mig inte utan dom, som en drog, och trots detta är det fortfarande MEGAGOTT, megadundersupergott.
jag längtar till julen, till advent, gosh vad det är mysigt med julpynd och julmusik och julkänsla, allt med jul är toppen.



dubbeldejt, du jag din man och grodanboll, vi ses då.

jag vet inte vad jag ska skriva, helt döit in da head. kärringen gormar hejdå.

10åring

Vuxenpoäng.com - Hur vuxen är du egentligen?

Du har negativt vuxenpoäng. Är du väldigt ung är det inget att oroa sig för. Är du äldre än 10 år så kanske det är dags att växa upp lite.

jeeeeeeeei, jag är sååååååå mogen.


-'glömintebortattduärvärdelös**,

mitt huvud ser ut som ett ägg och tänker som ett ägg. det vill säga det tänkerintealls och är lätt att knäcka.


drömplaner för ett bättre och roligare liv, lista på drömplaner.
1. hoppa ner från ett högt garagetak med paraply.
2. skjuta med vattenpistol på min sammhällskunskapslärare.
3. palla äpplen från ett äppelträd och sätta dom i äppelträdägarens brevlåda + lite dynamit. ÄPPELMOS.
4. samla ihop massa heliumballonger och knyta fast en liten hamster i dom och se vad som sker.

jag vet vad du tänker nu, så sluta tänka. mohaha.
nejmen, jag vet, superbarnslig humor, men jag vill verkligen göra dom sakerna. vad spännanade!;D



<3björnrosenström




hahahaha, nu kom min mamma in i mitt rum och sa: "ellinor, vilken låt du lyssnar på! glöm inte bort att du är värdelös, vafan är det för jävla låt, fan va sjukt!?" hahahaha, gulle mor.

DAGS ATT RÖSTA

nu sätter jag in massa bilder på mig i massa olika hårfärger och lite frisyrer. tyvär kraschade datan en gång så alla bilder jag har från alla hår är borta, så det blir massa fula bilder som jag lyckas hitta. justdet, du som läser ska kommentera vilket hår jag ska ha, det är ett måste om du läst, okej? för jag vill veta vad jag ska ha för hår!


blont med brunt underhår.        allmänt tråkblont

svart&rosahår!   innan allt satte igång.

knallgult riktigt gräsligt fucking hår.

typ ljusbrunt hår.               blooondie

lagom mörk brun        typ brunt med ljusa slingis.

helsvart hår. kort svart, första gången svart.

OCH DET RÖDA MED LÅÅÅÅNG,NORMALT,KORT.

haha, jag vet att jag inte ser klok ut, men tjaaa, så ÄR DET nu.

KOM IHÅG VAD JAG SA. (okej, skrev.)

SHIT

herregud, jag kom just på en låt som ba sitter helt klockrent inpå hur mitt liv är. lyssnar du på texten har du läst mina tankar.



älskade simple plan, det var ett tag sen.

RSS 2.0