PUSS PÅ DIG MOORI

HEJ! JAG HAR FÅTT MAMMAS MOBIL, (en sån hära...vafan jag vet ju inte varen heter. men ni vet den där cybershot xD den ganska gamla, fast ändå inte, den tjocka, fast ändå inte. vemfan bryr sig.) JAG ÄLSKAR DEN IALLAFALL. MUMS PÅ DEN. OCH PUSS PÅ DIG MOR SOM GIVAR MIG DEN!!!:)<3JESSSSSSSS. love it. HEJDÅ. blogg suger.


:(

suck. nu är jag ännu mer arg, måste det alltid bli sådär? dummer. jag blir hatisk mot dig, nu ska jag inte alls bry mig mer. du kan ju dra.

PISSNÖDIG

jag har köpt byxor idag, jag har vart på stan idag, frida och jag hade paj en hundralapp så den inte är giltlig, den gick av helt på mitten där var det var förbjudet. jag ska gå till banken med den imån. jag äter godis, det är inte gott. jag är en tjockis. jag ska sluta äta skit. fuck you ellinor. fridas pappa håller på å springer omkring här uppe så jag inte vågar gå på dasset, dummmmma pappa del frido dock. heahea. änyväj. jag är väldigt pissnödig, tänkte bara kika in och säga hur pissnödig jag är så att ni förstår hur jag lider.

hejdå. nu ska jag lida vidare.

förresten...jag saknar dig.mucho.

homomomomo

HEJ, tänkte bara in en snabbis och skrika ut att: JAG ÄLSKAR BÖGAR!<3 då syftar jag givetvis särskilt på ADAM och KIM i andra avven. OOOHHLALA, jag kom just från tesse. vi har suttit och kollat på youtube på såna här alla delar med bögscenerna på kim och adam, jag säger bara, MORRIGARE KAN DET FAN INTE BLI. morr. mums, morr mums och  MR.MORRIS!

godnatt dock, :]



HAN ÄR JU SÅ GRYYYYMT MORR!

suck.

Jag orkar inte med nya människor, jag orkar inte med gamla människor, jag orkar inte med människor över huvud taget. jag orkar inte se på dom, jag orkar inte med att dom ser på mig. JAG ORKAR INTE!
jag vill bara stoppa hela världen, trycka in saker i skallen på alla människor, flytta på dom och trycka på start igen. eller så vill jag spola tillbaka tiden en massa år, iallafall typ tre år..och börja om och vara mycke klokare.
varför ska allt vara så jävla jobbigt för? orättvist är det också. hur jävla länge ska det vara det?

jag klarar inte av att se på alla som går omkring och håller handen, kramas och pussas. jag får bara mördarlust på dom.

jag är less nu, jätteless. arg är jag också, rasande arg. lite sorgsen också.

varför ska du ha så lätt för att göra allting rätt?
vad är det som gör dig så mycket bättre?
vad är det som får dig att TRO att du är bättre?
varför ska allt handla om dig alltid?

varför kan du aldrig bry dig om nån annan?

så grymt irriterande att du fick den det.  vad man ska kalla det.
men allt är så FEEEEJK, blä. jag är så less, varför kan ingen bara vara...normal?

fegis. kryp ut ur ditt skal, du är också en människa. du är visst också älskad. du fattar ju inte det. idiot. nej du är inte gräslig, bara inte snygg. du har rätt att prata, du säger inte fel saker. jo ibland, men och? du är värd minsta lika mycket som dom andra. suck.


jag vill lägga mig under täcket och aldrig komma upp igen.

höger vänster eller mitten? ingen aning mer. shit.




Precis.


snusk

jaha, jag sitter på en stol och försöker lyssna vacker musik, men allt jag hör är SLAFS! voivoi..vilka kan det vara som för oväsen? ERIKA OCH ISAK ;) ooooooh.
idag har jag och erika lekt på coop, det är våran grej det. sen har vi gåi till lombia. usch vad kallt. sen åkte vi hem alla TRE på moppen :O jag trodde den skulle gå paj, men si den överlevde ;) och inga poliser på vägen. wooow.

jag är hungrig....erika, kan vi äta nåt?
okej, bra.
kul.
macka.
bra.
jo, nu.
nä fisken dratt sin kos.
HIHI<3

nu ska isak åka hem, nu har dom SNART pussats klart! jag ska sova här.

VI SES :D



åh, vad ni är söta då  ( := )

PUSSSSSSSSSSSS

gokvel

NNNu är det kväll..snart natt. jag har kollat skicka vidare och fan vad jag satt och bölade åt den, det är andra gången jag ser den. men den är ju så sjukt sorglig. love it. älskar den lilla söta pojken :') sen har jag kollat två avsnitt av ANDRA AVENYN!!! <3 GUD vad jag har SAKNAT det! och bögen är tillbaka, min älskade BÖG!  har inte varit såhär lycklig på mycket länge!:)

nuuuu..
ska jag nog hoppa i säng. jag börjar åtta imån. USCH. jag HATAR att börja åtta. och dessutom, börjas dagen med MATTE! kan det bli värre? klockan åtta, matte..? fyfan. att jag ens orkar gå till skolan, bra gjort av mig. matte är det värsta som finns, dessutom ligger jag väl typ 2 kapitel efter, om inte tre! har räknat typ 5 tal..max ungefär. jag ORKAR bara inte.

P.S. ...finns inge ps å säga, men jag gillar att skriva ps på slutet (a)
gonatt då. vi kanske syns?;)



moget då :b

blä för fioler!

Min mamma håller på å spelar fiol, det ekar i hela mitt hem, hur mycket jag än höjer min musik överröstar den där J*VLA fiolen min ljuva musik! det låter ju bara som skit också, man får bara ont i öronen!;O blä för fioler.

shit, jag har brist på musik, det råkade hända en olycka..jag råkade på nåt sätt radera HELA min musiklista så nu sitter jag här och kan inte minnas vad jag gillar för musik. vikke skit. just nu lyssnar jag på amber pacific och senses fail. love it. ibland är det det bästa jag vet, sån hära musik är perfekt när man är riktigt lessen. fast det är bra annars också, när man är allmänt trött. jag har brist på liv, idag är det en sittainnedag igen. jag ida inte gå utanför dörren när jag känner mig så ful och bläig, jag orkar inte fixa till mig heller. då sitter jag här och degar istället.

undra om jag ska ta ett bad...? jag har varken duschat eller badat i badkaret här, bara använt duschen..ändå har vi bott här..ja hur länge är det nu..iallafall flyttade vi hit några veckor innan sommarlovet så. hade faktiskt suttit fint med ett bad känner jag.

ADIOS

darlings




YLVA och KARIN!? jag saknar er så grymt bajsmycke. nu kommer ni hem och stannar här! vad är det för stil att bara dra iväg tror ni? jag har en massa roliga minnen med er, men jag vill ha mer :( jag kommer och våldgästar er i framtiden.

P.S. I LUV JO ♥

asså faaaan

ASSÅ JÄVLA HELVETE.
jag hatar min hjärna, är det nån frivillig som vill byta!?  fuck å ha en blogg då, när man inte ens fattar ett pilijota. jag hajar ju ingetttt. hur fan ska man få in en bild; DÄR MAN VILL HA DEN? och hur ändrar man å sätter in nya låtar? aaja...jag ska väl försöka sitta nå jävla timmar och LÄRA MIG. damn. hahaha, så agressiv jag låter.

mårgen

Jjjjjaha, uschdå..jag är verkligen ingen bloggare. jag vaknade nyss, AV ATT HEMTELEFONEN RINGDE. jag som tyckte jag var smart som stängde av mobilen för att slippa bli väckt..men nejdå, då ringer syster och undrar om hon glömt sin mobil och kort. det hade hon. hihihi.
 
idag ska jag vara jättegrå, både på utsidan och insidan..bara för att trotsa den röda söndagen....nä, dagen har börjat småbra, jag mår ganska lysande faktiskt (i) men nu måste jag kolla  juno  !!:] för åttånde gången :D den är så bäst såååå.  LOVE IT.

P.S   söndagar suger.

sovadags

tjenaheisann. nu äre som så att jag och tesse har suttit här hos mig hela kvällen och fixat bloggdesigner, låter väldigt spännande va..men det var faktiskt kul, lägga in musik och allt shit man kan göra. sen gick vi en promenad till statoil typ halv tolv. så skulle hon visa mig en källare i ett typ övergivet hus för vi pratade om spöken och sånt, så sa jag att jag aldrig var rädd, men när jag öppnade dörren dit ner så sprang jag direkt därifrån så jag kanske är lite rädd ändå..(a) haha. iallafall så nu när vi hade fixat klart ville jag gå och sova, tesse vågade inte gå hem (hon bor i lägenheten mittemot) så jag fick nästan sparka ut henne genom dörren!:D nu sitter jag här och gnuggar mig i ögonen, det är straffet för att jag aldrig ids använda mina glasögon...jag LOVAR, nu ska jag, annars kan jag få dålig syn på riktigt och det vill jag ju inte riskera. nä..nu ska jag fan sova, FAN så skönt.


P.S       I LOVE YOU

Hallåistugan

Jei, pesse har fixat en vacker blogg'gegga till mig nu ;) då är det bara å skriva!
Jag kollade just på Percy men den slutade nu :( synd, den var så mysig å se på, barnfilmer är så gulliga, man får så gulliga minnen av dom. jag har bestämt mig för att ligga hemma hela kvällen och ruttna bort, för idag är det en ruttna-bort-dag. ibland kan det faktiskt vara mysigt att ruttna lite.
Inget har jag å äta heller, inget gott alltså.. Om det inte var för frida som är en total klant så hade jag åtminstonde haft en isglass, haha!

 

Igår var det en kaosig kväll, vi skulle skynda oss till bussen som det stod att den gick typ vid elva halv tolv, vad-det-nu-var. vi skyndade oss dit, men jag hade en muffins i käften och kände för att tugga den med öppen mun när en bil kom framför oss, det var ju mörkt ute så man såg inte vem som satt i bilen. när den var på sidan av oss såg jag att bilen var full av massa boys. YES, elli gör saker vid rätt tillfälle ALLTID..ja men då var det så att ett stort skrattanfall brast ut och jag satte massa smulor i halsen vilket gjorde att jag höll på att kvävas, medans frida stod och skrattade som en banan kämpade jag för att överleva!
Hursomhelst, när vi suttit vid busskuren ett tag och bussen inte kom kollade jag listan i busskuren, så står det att den senaste gick klockan 9! så där satt vi och höll på att frysa ihjäl för det var ISKALLT, utan buss och utan fordon för att ta oss därifrån. vi var dessutom tvugna att ta oss till frida, så fort som möjligt också, eftersom hennes syster var ensam hemma och frida hade lovat att sova hemma. vi hann väl sitta i en timme innan vi blev hämtade av henke och marcus. jag var iallafall jävligt tacksam över att nån fanns som kunde hämta x)

 

PUSSSSS.


Nu är jag här

Nu har jag skaffat mig en onödig blogg vart jag ska skriva massa onödiga saker.

Välkommen!

RSS 2.0