jeeeilookatthis!;)

om du inte redan visste det, så är hanna nutti en grym gumma, checka läget på hennes hemsida här asså. MIN dröm är att bli som du hannis. :D

http://www.myspace.com/hannaannemarit

JEEEI, man får ståfräs! (asså när armhåren och håret på huvet ställer sig upp) ;)

JUMMIE

jag har just kollat på lars erikssons hemsidasaksomjaginteminnsanamnetpå. hursomhelst så insåg jag att jag har liksadana skor som han har, jag har faktiskt köpt dom på röda korset för endast 30kroner, undra hur mycke han fick pejja? inte 30 iallafall skulle jag tro! jag känner mig stolt. tänk vad skumt ändå, bara för att han skriver bra låtar och är allmänt bra så ska man tycka att det är coolt att typ ha RÖRT i samma stol som han suttit på ungefär typ liksom asså? jag hatar detdär, men ändå är jag likadan. fast ibland hatar jag det och tänker att om jag såg typ elvis presley (om han levde, vilket jag trodde typ förra året om inte nyligare, jag hänger sååå med i utvecklineg, jag blev iallafall skitsur när jag fick veta att han var död. vilken besvikelse.) haha då skulle jag iallafall bara gå vidare utan att ens bry mig, för vafan skulle han vara coolare än jag för? kan ju lika gärna han komma å be om min autograf...inte för att han hade vetat vem jag var, men ändå. nu ska vi inte tänka så. hursomhelst, jeeeeeeei för mig och mina larserikssonskor!;)



wowwowwow jippie joe jippie jei.
jag är hungrig, på mat alltså, fast lite på larse med.

nu ska jag gå och beundra mina skor, suga lite på dom och tänka på att lars kanske har gjort det, med hans skor, som är likadana, fast mina är blå och hans e grå.

fyfan, jag är helt dum i huvet.  eller hur?

förklädnad?

vad ska du klä ut dig till?

mums på halloween och maskerader, sånt är kulkul.

HAMBURGER?

jaa, den här dan har typ KUTAT med SUPERFART förbi mig. jag vaknade just(?) det känns så...shit asså. jag har ändå inte hunnit med någe mycke idag, gick till tesse och åt frukost idag och lekte med jennie en massa. seeeen åkte vi till systemet, eller hon och vic, jag åkte bara med, satt i bilen och njööööt av musiken. det är fan tusen miljoner gånger bättre att lyssna musik i bilen än i datan och sådär. mums vad jag älskade det. får alltid ångest när jag måste gå ut ur bilen. nåväl, sen åkte vi hem till henne och hämtade grejs och sen hem igen, sen har jag degat framför tvn och agerat fetto!

JO FÖRRESTEN! jag har lagat mat! jeeeei det är sant, jag har stekt en hamburgare :D mohahaha. den blev faktiskt, ganska bra. ska inte berätta om allt kaos jag ställde till med också. jag lagade fan mat, det är jag gryyyymt stolt över. brukar ALDRIG göra det, macka brukar det alltid sluta med. diskat en massa också, rekord på diskvecka skulla jag tro. nä nu ska jag tänka på hur kul alla andra kommer ha ikväll.

HOPPAS NI HARE SUNK! ;) puss på dig


TRööööööttttt?

förresten så har jag glömt att berätta att jag har varit vaken sedan igår morgon, alltså jag har varit vaken hela natten och hela dagen, inte sovit nåt, slumrat typ fem minuter när jag försökte kolla tv, då fick jag göra massa annat för att inte somna, och vetdu, jag är inte ens övertrött än? eller jag kanske inte blir det då...trist.

jag och erika satt här hos mig och kollade andra avenyn och lite annat på datan ett tag, typ till tre halv fyra, sen gick vi till statoil så satt vi där vid det där bordet och drack sån jolt-cola(!?) haha, den var god, visste inte ens att den existerade, sån här med mera koffein. jaa, sen skulle vi då gå hem till erika uppe på högga, så då gick vi och det var svinkallt så vi fick typ småspringa nästan, då bestämde vi oss för att basta när vi kom fram. så när vi kom till erika satte vi igång bastun å bastade, sen gick vi och åt frukost, sen fixade hon sig medan jag kämpade med att hålla ögonen öppna vilket inte gick så jätteprima, men jag somnade inte så långa stunder iallafall. mohaha.

aa, sen när vi var klara med det drog vi på stan och letade halsband, eller erika gjorde. sen köpte hon en kappa och sen gick vi omkring, så skulle jag vara med eeedit, så kom hon då gick vi till forsåfjäll slådde in pikeeeet. sen körde hennes mamma oss till frasses och bjöd på mat, då var klockan bara typ 1-halv2 (???????) shit, trodde den skulla vara massa mera, men ikket. nejnej. det var iallafall MUUUUMS. sen gick vi en sväng på coooooop och ped köpte godis. hem gick vi till mig, spelade vemdär, sen ut och cyklade på tantcykeln hennes som hon haft här länge som håller på att braka ihop efter allt den fått vara med om..vi körde runt lite på lompisområderna men det var jobbigt och kallt då åkte vi hem igen, jag försökte kolla tv men somnade hela tiden så då fick jag sitta och klinka på pianot eller gitarren istället. SÅ JAG HAR HÅLLT MIG VAKEN! ;)



känner mig lite smått slut faktiskt..men bara lite.

CHOKLAD

haha, jag gillar choklad. när man inte har nåt gott hemma att äta får man väl röra ihop en egen smörja.
undra vad det ens är i min, den är god som fan iallafall! det är typ oboy i massor å lite kakao å sprutgrädde å vaniljsocker å mjölk å vafan, allt möjligt, mjöl också, å jo chokladsås också. hahaha, fyfan! nyttigt och bra!(Y) håller man på på det här viset kommer man se ut såhär tillslut, som min syster gör ;) MOHAHAHAHA.



hahahahahahahahahahahahahahaha, du är så vacker så <3

SHOOTME

min stora dröm i livet just nu är att jag ska få åka iväg, helt ensam ut i en skog där inte en människa är närvarande på flera miljoner mil, ja då pratar vi MILJONER. det känns som att jag är omringad av jobbiga slemmiga parasiter och jag klarar inte av det, det pressar mig, jag vet liksom inte vad jag ska ta mig till. nu när jag är ensam hemma, när jag är helt ensam, låser jag dörren och vrider ner alla persienner, jag vill verkligen vara för mig själv, känna att ingen ser mig eller vet om att jag finns. jag vill på nåt sätt vara typ..levande död?

jag vill inte att folk ska veta för mycket om mig, eller det beror ju på vem...jag klarar inte när folk tycker om mig, jag blir bara..arg, eller rädd kanske...mest rädd tror jag. ledsen blir jag också, för jag kan inte tro eller inse att nån tycker om mig, det går bara inte. då drar jag mig alltid undan. jag är rädd för omvärlden och jag vill bara vara i min egna lilla värld, jag vill sitta där i min enstöringstuga och leva på naturen och skriva låtar hela dagarna. sen några år senare vill jag komma ut som en heeeelt ny människa med heeeelt nytt självförtroende. jag tänkte att, då skulle jag hunnit tänka så mycket och sådär, så då kanske tillochmed hjärnan läkt ihop så jag kunde tänka klart i skolan och sådär, känna mig mänsklig och inte som den där äckliga lilla jobbiga utomjordingen som alltid studsar omkring på gråa moln, jag är leds på att vara sån. jag hade velat stanna där i min lilla skogsdrömvärld i typ tre år. det borde väl räcka? då borde jag väl hunnit bli nog knäpp i skallen för att känna mig frisk?

nu undrar du nog vad det är för fel på mig? krävs psykologi? ett kok stryk? omsorg? eller vad...?
jag tror att  jag bara behöver hitta mig själv, jag tror inte att jag har en aning om vem jag är eller vem jag vill vara eller vem jag en gång var.


jag vet ta mig fan ingenting.


i don't need you.
JO DET GÖR JAG.
  hatarhatarhatar


MOHAHHAHAHA

hej, jag hittade en rolig grej på ulväs blogg, jag måste ha den här, mohahah.

läs på engelska!

köpa hav stol tio

snö kissa stol tio

jag älskar på ett knä

hähähä
har inte tid med dig mer, eller jo jag har massa tid, jag vill inte vara med dig nu, en annan gång. hejdå.


maskinvalidisering

maskmos på stort g. GGGGGGGGG, massa stora G:n

erikaärbästivärldenattlekamednärmanvillharoligt, ring henne då, när du vill ha roligt. eller nej, för då är hon med mig..och om inte så måste hon det. ring henne inte. du får inte!

haha, sorri.


. schnappi'das'kleine'krokodil

elli's fuckin' back again!
belive it or not.

nej jag har inte mycke till liv, men det är kul att skriva blogg, det är inte ofta jag tycker det så det gäller ju att passa på när man tycker om det!:D

juste, nu sitter jag hos frida och blir uttråkad av allt städande hon utför, hon städar alltid när jag kommer hit, jag för städro åt henne tror jag, eller så är jag så tråkig så hon måste städa istället!;) haha.
jag vill förändra mitt hår, nu, igår, iförrgår och alltid! vad ska jag göra? jag vill färga lila och klippa lite mer annorlunda än hur jag har nu. men allt kostar ju PENGAR! fuck money, blä. allt ska vara gratis..men ikket.

ibland tänker jag för mycket, det gör jag just nu, jag tänker så mycket att...att jag vet ingte vad, jag blir helt enkelt tokig, helt fucking rabiat! fast oftast tänker jag föl lite, eller inte alls. det är inte bra det heller, inget av det är bra. vafan ska jag göra? skaffa en "tänksåhär" - apparat och trycka in i skallen. hoff, frida bara babblar och babblar om massa smuts, måste LYSSNA lite ;b behöver ändå mest bara svara, mm, jaha, vadå, varför, jasssååå, men oj, men GUD, men shit asså, amen daah, meh fan va störd. hon sa, å ellinor är en skithög. just nu. så sa hon att hon sa det bara för att jag skulle lyssna. men jag lyssnar hela tiden, svarar bara inte.

MEN FAN VAD JAG SNACKAR SKIT, eller skriver snarare. läs inte, behövde bara skriva av mig lite, fridas knappar är så sköna å skriva på. BAJBAJ..

måste blåsa upp madrassen jag ska sova på också..ååh. jobbigt. men jobbigare å dela säng, försöker jag så slutar det med golvet. MEN HEJDÅ, ha ett rent helvete, PUSS. c*,)



haha jag hittade massa bilder på fridas data, jag tryckte bara på nån, så det fick bli den här :b

KIKAR IN IGENc^,)

fan vad söt gubbe detdär blev c^,) åååå.

ja, nu har jag en ny bloggisdesignis. den vart ju inte sådär bra dårå, men ganska, lite jobbig, men jag gillar den ändå. jag och tesse har fan suttit aslänge å försökt fixa så nu fåre fan va nog!
fast tesse ska komma sen så ska vi fixa liiiite bättre, finslipa kan man väl säga om man så behagar. bara så du vet, nu när jag har hajat det där med youtubesak så kommer det krylla av såna här, fuckyou om du inte lyssnar, då kan du dra!

.....dessutom har jag två dagens GLIDABIL-LÅTAR!


dom är underbara å glida bil till, det måste vara megabaaaas..hoooh, det är ljuvligt, man får en sån härlig känsla i kroppen av dom ;)



ADJÖ, nu ska jag laga middag åt mig själv. (sätta tomtegröt i mikron), sen ska jag och tesse äta ben & jerry's , det är mumsigt. adjöss c') inte ett ord.

timefora'nydag?

JOE. hallå hela pressen

nåwell. today jag feel för att skriva swenglish, ingen idea varför?
jag sitter here med my lilla synth SLASH piano SLASH keyboard?...i famnen.

...okej nu orkar jag inge mer.

jag känner att det är SOFT att låta fingrarna tänka istället för hjärnan ett tag.
kan fingrar tänka?...det orkar vi inte tänka på.

just nu känner jag mig väldigt ARG, LESSEN, BESVIKEN & HATISK. jag vill slå dig, jättehårt.
jag menar det! inte bara slå på skoj, riktigt jävla hårt.
är du stolt nu unge man?
hoppas det.

nej det är inte bara därför jag är arg och vill slåss.
jag känner att jag orkar inge mer. allt bara skiter sig totally all the fucking time!
ingen orkar ens bry sig eller lyssna.

.....det är verkligen det jobbigaste som finns. du fattar inte hur mycket ett öra skulle göra för mig, ett litet öra som anstränger sig för att lyssna. istället är det enda jag får massa läppar som pladdrar och slemmar så det skaver sig i öronen. jag har två öron som alltid lyssnar, det vet jag. för det enda jag gör är lyssnar sönder dom, skulle inte förvåna mig om dom blev svartbrända och rasade ihop och gick upp i rök. så mycket skitsnack som sitter inne i dom och i min hjärna.
har kommit fram till att det kanske är därför jag inte är så smart, så mycket skit som samlas i min hjärna..inget annat får ju plats. hinner inte ens tänka på nåt annat innan allt det där värdelösa pressar in sig igen, gång på gång.

MUSIK har räddat min dag idag kan man LÄTT säga! :O vafan skulle jag göra utan musik? då skulle jag vara så död så jag hade inte kunnat tänka så långt.

DAGENS UNDERBARA LÅT. love it.

JEI

(i viskande format) jag ska just nu prova mig på att sätta in ett youtubekrux, önska mig  * LYCKA TILL :)



serri, jag älskar han, han är så sjukt grym, han är ju helt galet grym, det är helt sjukt, NJUT! och gå å lyssna på andra låtar han sjunger, SHIT.

ÄLSKA MAT

vet du en grej? det är så grymt gott med mat! jag vet jag är värsta fettot som skriver om mat, men det är ljuvligt. jag var så grymt hungrig nyss så mums vad gott det var med macka, tillochmed det var det bästa jag ätit på länge. åååh. mat. <3

meningen med livet är att äta!

jag vill göra om min bloggdesign nu, det är ju vinter! måste jag springa över till tesson å fixa? jag tror det va!:D
det känns som att jag pratar med nån när jag skriver blogg..det är lite skumt va.
jaha, så ligger hon och sover, ovanligt. jag har en massa bakisbilder på henne från igår, hon sov i stort sett hela dan. synd att min dator är ett äckel så jag kan aldrig få in mina bilder i datan, det måste jag fixa hos andra vilket är vääääldigt jobbigt.

DAGENS KÄNSLA.
just nu känner jag såhär, jag vill aldrig mer röra i en gitarr eller mikrofon eller nåt instrument alls. jo piano går bra. men jag känner att jag är så grymt less på att spela instrument eller sjunga hela tiden. dessutom känner jag att jag är värdelös på det, innan jag började estet var allt som hade med musik att göra skitkul, men nu känns det bara mest jobbigt och varje gång jag ska spela eller sjunga i skolan känner jag bara för att gå hem..jag känner mig usel. det är bara för att alla är så bra, alla är nog bättre än mig typ. men det ska ju inte spela nån roll men det gör det ändå. jag orkar inte känna mig sugig hela tiden. det är så tråkigt så fort allt ska bli så seriöst. alla som går estet lever ju typ för musiken, det gör inte jag, jag vill bara hålla på för att jag älskar det och sådär. men vafan måste alla vara så jävla bra för och seriösa? fuck.

jag känner att...jag vet inte vad jag är bra på. jag kanske är helt genomdålig på allt? fy sjuttsingen vad jag hatar den här känslan. jag hatar verkligen att vara en normal och tråkig person..som inte är BÄST på nåt, man måste få vara det, vad är annars vitsen, om det alltid ska finnas nån som är bättre? suck...jag menar, jag är inte proffs på nåt och inte suger jag heller på nåt..eller jo, jag suger på matte...och handboll! jess, jag suger på nåt! så suger jag på att vara snygg och matcha kläder ;) jippi jag är unik.

det finns faktiskt en sak som jag inte tror allt för många fått förmågan att klara av..vrida fötterna bakåt, kan du det? den kunskapen har gud skänkt mig! å gud min älskade! tack, du har verkligen räddat mitt liv.
.....du har hört talas om ironi va?

nä. nu ska jag pysa. ha en skittråkig dag. hejrå :D



..hatarhatarhatar

jag hatar i massor. jag hatar mycket. jag är väldigt hatisk.



men mest av allt är jag så kramsjuk så jag skulle kunna döda!

.....jag vill bara ha en kram, är det för mycket begärt?
:(

hajaru?

hajaru hur tråkigt allt är? jag vet att jag tjatar om det och inte gör nåt åt det, men ändå..jag får klaga hur mycke jag vill här.
jag känner att jag inte vet vad jag är eller vill vara..jag känner att FAN, kan jag inte bara få vara 6 och börja om från början? det vore allt nåt.

då skulle jag ändra på massor. då skulle jag skyndat på att skaffa mig en udda stil, jag skulle tänkt på att vara en snäll liten flicka, jag skulle ha fortsatt hålla på med alla sporter jag tyckte om, jag skulle skippat alla jävla dumma saker jag gjort, jag skulle inte ha varit en blyg liten feg skit, jag skulle ha insett att jag var en människa och inte en kaktus, jag skulle ha ätit midre, jag skulle ha tagit alla chanser jag hade till att få ett bra liv, jag skulle ha ändrat på i stort sett allt, jag skulle ha blivit som du.


idag fyller lilla jenniepenni år, tre små år :) det har varit tre bra år med henne i livet nu.
GRATTIS.
har varit där sen nästan efter skolan till typ, för lite mer än ett tag sen. mommo moffa fammo faffa och sådär var där, det är ganska kul när det är alla dom på en gång, det blir som fel :D men det är mysigt. dom är så olika, mommo och moffa är typ värsta bybona som klär sig som små lodisar och är inte sådär brydda, helst skippar dom att åka in till stan och göra saker utom att handla, sitter helst hemma i byn hela dagarna, medan fammo och faffa är såna här typiska stadsbor som har så fint i sitt stora hus och alltid är finklädda och sådär, och som gärna kommer och hälsar på och vill laga middag åt en och vill att man ska ringa om det händer nåt kul...ganska kul tycker jag att man kan vara så olika, så sitter dom där och pratar om olika saker ihop. dom e så söta så.

trodetellerej, men idag steg jag upp klockan sju och åkte och tränade med tesse nattis och ida, det var inte lätt, jag är så GRYMT otränad, jag orkade inte lika mycke som dom nej..jag la mig ner på golvet och dog. jag trodde jag skulle dö..herregud. måste verkligen börja träna nu. fast visserligen hade jag ju just vaknat, hade inte ätit nåt PLUS att jag faktiskt är förkyld :) menmen. det gick ju nästan iallafall. jag åkte till skolan, sen åt jag en banan, och då levde jag igen :D

nu ska jag duscha. adjöss alla fula ostätarmöss.



the cactus said
"don't you understand?
my skin is covered
with sharp spikes
that'll stab you
like a thousand knives
a hug would be nice
but hug my flower
with your eyes"


jaa joo, en kram vore finfint.

hejhoppgummisnopp

aaaaaaa, haleå.
varför sätter jag mig ens här när jag inte har ett endaste sug på att skriva!? PERKELE. imån ska jag upp och träna klockan åtta på morgonen, SLÅ DET DU! fan. det är inte illa. deär soperonaaaiz.

jag såg dig på håll, mina ben blev som gelé. jag tappade min kontroll och kunde inte sluta le.
mitt ansikte blev rött och höll på att sprängas, tänk så många tankar som i mitt huvud fick trängas.
du gjorde mig alldeles snurrig, jag blev helt borta, sekunderna jag fick se dig var alldeles för korta.
nu vet jag vilket ögongodis jag hade saknat, mina ögon har nog sovit för nu har dom verkligen vaknat.


aha, det är sant det lilla du. exakt så kändes det faktiskt.


DAGENS LÅT - PERIKLES "VART SKA VI SOVA INATT" :D


dagens bild säger "dags att inse att hösten är över nu ellinor" men jag vägrar lyssna. skitvinter.

happ, nu måste jag åka iväg. HEJDÅ

påtalomingenting

hej alla elefanttjockisar, läget?
vad stroppigt det där lät, jag är väl ganska stroppig eller egentligen inte alls. eller vad vet jag?:)

tjaaa..idag har ellinor blivit väckt vid tolv av att hennes syster ringde och sa: upp och hoppa, på med kläderna nu åker vi! ungefär..vi skulle nämligen åka till min far eftersom min söte lille bror fyller år idag, 13 år! hajaru? min lilla lus till bror har gått och blivit TONÅRING!!!! det är heeeelt sjukt, han är så liten. vi gav han en skoter/crosshjälm. den var mycket snygg, det var typ brinnande svampar på den. låter inte så snyggt men det vare. haha. aa, så iallafall bestod min frukost av TÅRTA. mums.
hmm, undra hur länge vi var där då, kändes som mycket länge iallafall. undra hur många ord jag sa på hela tiden jag var där, 10 max. det händer oftast inte att jag pratar så mycket när vi är där och hälsar på, det klarar dom så bra själva. hela högen är pladderkvarnar som bara pratar i mun på varandra. oftast pratas det dessutom om samma saker, VARJE GÅNG vi är där! det brukar oftast vara allt från folkracetävlingar till snefyllor till konstiga gubbar på jobbet och sånt. oftast pinsamheter som alla sitter och asGARVAR åt...låter helt sjukt men...det kanske är ganska sjukt. hur ska jag veta det, jag är ju en del av re ;b 
jag kan knaptt fatt att jag en gång har bott där och varit en del av den familjen, eller jag kände mig ju aldrig som en del men..var väl därför jag flyttade. men dom känns alltid för fina för mig, som att jag inte alls passar in. min lillebror har typ ALLT en unge vill ha. han har en gitarr (fast han inte spelar) han har en nedrans massa spel, typ hundra eller mer ungefär, en hel spelhylla. egen STOR tv, bashögtalare, snygga möbler, cross..alltså han har då fan allt, men det är ju trevligt för han. hoppas jag :) det är som att komma till ett sånt där hus som är på tv när man kommer in till dom, allt är så fint och fräscht, dom har så grymt fint.

ooj, det var inte lite jag kunde berätta om det då, haha. nåväl :$

såhär känner jag justnu: jag vill börja träna eftersom jag mår så dåligt av att bara sitta inne hela dagarna och inte rör på mig, men jag vill ändå inte träna för det mesta är tråkigt, om det inte gäller lagsporter. gäller det lagsporter älskar jag vissa av dom, men då är problemet att alla som går i lagsporter redan gått i massa massa massa år och man är helt efter och allmänt usel om man hoppar in nånstans, så därför kan man ju inte göra det heller. det suger att springa och sånt skit. har inte råd med gym och boxning är så GRYMT hård träning :O HAR DU NÅT TIPS HUR JAG SKA KUNNA RÖRA PÅ mig, så att det är 1.roligt. 2.gratis. 3.vettigt? isåfall är du min idol! ;)

idag har det varit en willyclaybanddag, dagens låt finns inte men dagens grupp.



det är nog lika bra att inse att det faktiskt blir vinter nu. igår var det en skoter utanför..typiskt. jag som älskade årets höst :(

hejdå alla mina fans, mina älskade miljontals läsare, you know you love me XOXO!
tänk att det faktiskt finns människor som är sådär :O haha..hejdå iallafall, hare skit :D

puss å heliokopeter, jag har fula tapeter?

jo att, hejjagheterellinorochjagharingetliv.
jag sitter här, ensam på en fredagkväll och försöker skriva en låt. det går åt helvete.
det värsta är att jag har själv VALT att sitta här, idag gör jag hellre det än visar mig bland folk, jag vill inte att nån ska se mig, jag vill bara sitta här utan att nån tänker på att jag existerar. det känns bra, som att jag inte finns.
jag vill inte umgås med nån, inte prata med nån, bara sitta här tyst och tänka, eller nej, inte tänka heller, låta hjärnan vila.

idag hände det en sjuk sak, en sjukt fånig och pinsam sak. det är nästan ingen som vet om det. usch. det är så hemskt pinsamt. vilken jobbig dag. vilken läskig dag. vilken skum dag, hela dan har betett sig konstigt. men så kan det ju också vara.
tjaa, nä, hade ju inte tänkt berätta vad som hänt, vill du veta får du fråga, men det är ju inte säkert att jag svarar ;)

aaa, så vare ju så att jag satt och läste i min dagbok nyss. där kan man ju hitta lite småroliga saker ibland, hittade en riktigt jävla usel dikt :D tänkte att du skulle få njuta av den.

DET ÄR:
inte kul att vara ful
trist att vara pessimist
sunk att vara vattendunk
bra att vara gla'
otroligt att ha roligt
cool att vara sol
hett att bära fett
lätt att baka en plätt
soft att bilda doft
gött att äta sött


du är nog världens bästa poet ellinor, sade flickan till sig själv och log stolt.




dagens bild är lika konstig och ful som dagen själver.

hejjagheterellinor



vadå jag tycker om olika kläder och stilar?
men det är kul med valmöjligheter!;)


ALOHA

jag vill åka utomlands, jag gillar nog inte snön, speciellt inte när det är isigt och jävligt. damn ha.

livet suger, och mitt humör är HOPPLÖST! herregud, först är jag skitlycklig och skrattar åt allt och är allmänt kramgo och sådär, sen räcker det med att nån säger typ, ellinor skynda. ungefär, sen är jag rasande, för ingenting liksom. det är helt galet.
OCH jag fattar inte varför allt ska vara så orättvist hela tiden? varför behöver somliga bara gå förbi en folkmassa så finns det en hel KÖ som ba: åh, henne skall vi hava till vår brud! ? KAN DU FÖRKLARA DET VA GUD? nej tänkte väl det. att det då ska vara så JÄVLA lätt för vissa och helt omöjligt för andra...är det för att jag svär du gör såhär mot mig gud? okej isåfall lovar jag att sluta. MEN SLUTA FAN JÄVLAS MED MIG DÅ.....för helvete.
varför kan det inte bara finnas en skum kille som passar mig? jag börjar nästan bli....desperat :O shit. har alltid hatat såna. men nu har det gått för LÄNGE. det finns ju alltid folk som passar varann, och dom passar alltid så bra ihop. VARFÖR KAN DET INTE FINNAS EN ELLINORISK MAN?

förresten så finns du redan min speciella drömman, men du är på tok för ball och bra och bäst för mig, frågan är om du ens vet att jag existerar, det vet du nog, men du kanske inte tänkt på det.

Beskrivning av miss elli.

1. skrattar åt det mesta
2. antingen mycket glad eller arg, oftast inget därimellan
3. musik är en del av livet i min åsikt, kanske inte i din
4. jag pratar helst inte om onödiga saker
5. jag tycker det är ganska kul att ha tråkigt ibland
6. jag äter inte fisk, INGEN fisk. inget som kommer från vattnet utom saltgurka
7. jag älskar att slåss

Tja, finns väl en hel del kvar att berätta men det vill jag si inte göra. 
 
aa, så om du min drömman finns där ute, ta och skriv till mig: dotti92snabelahotmailpunktcom
 



dagens usla bild. bara för att beskriva hur jag känner mig. den passar så perfekt.
mörk och kylig, iskall faktiskt. såhär, allmänt död.

sorgsna minnen kommer om kvällen :)

förlåt att jag var så otrevlig för 18 minuter sen. nu är jag glad :D så vad ska vi prata om? nån som har nåt förslag? nehe..tänkte väl nästan det. här får man minsann klara sig själv.

jag sitter här med badrock och turban på huvet. (badrock) haha det är så fult, jag har alltid kallat såna här rockar för morronrockar, men tänkte att det är ju faktiskt kväll så vi kan väl dra till med en sån där "badrock" ..duschrock hade passat bra. hursomhelst, jag minns en gång för inte så längesen som jag var mycket arg på min mooor och skulle kalla henne för nåt jääävla dumt asså..aa lyckades bra, lät ungefär såhär..: BARA FÖR ATT DU ÄR SOM EN JÄVLA TURBAN. herregud inte får man ens vara arg ifred så kommer dom där puckade orden och förstör allt.

Jag kommer alltid å börja tänka på massa saker när jag ska skriva blogg..
Jag saknar min gamla varg :'( vargis. jag vill tillbaka. jag saknar mina LÄRARE så mycket. jag hatar mina lärare nu, blä. ÅÅÅÅÅÅÅÅH. nu blev jag lessen.
jag minns en dikt jag skrev en gång när jag var mindre och gick på vargis, OM DIG! juste, dig. du hade nog fattat att det var om dig om du fick läsa den :)

"försvinn ur mina ögon, du är allt jag ser.
 du ser mig säkert aldrig, jag orkar inte mer.
 jag känner dig inte, vet knappt vem du är,
men det jag sett av dig har gjort mig kär
."

den är lite småsöt, tänka sig så fånigt att man kan tänka så. när det inte är så. aja, det blev ju som det blev. jag saknar dig iallafall.

aa, det där med 18 minuter stämde ju när jag började skriva..
NU SKA JAG SOVA MED BLÖTT HÅR OCKSÅ, VAD VILL DU MIG GUD?

HEJDÅ, om det nu är nån som..läser:D haha.



tjaa..vad var det jag sa? det finns inte bara en av mig, jag visste väl de!:) kände det liksom...inom mig. hajaru?

drahelvetihei

hei. dock har jag inte ett skit att skriva. skulle bara kika in och berätta det för er tröga läsare..heidå.



Förresten

Min kära mor har fått syn på närvarolistan..det ser inte hundra procent bra ut. så nu har (tro det eller så ikket) tillochmed MIN mor börjat MUTA MED PENGAR!!! det skulle hon ALDRIG göra, hon hatar sånt!:O hon tycker det är sjukt. men nu säger hon att hon drar in hundra spänn för minsta frånvaro nu..shit. så nu äre bara å gå på lektionerna...och så säger hon att om jag räknar matte så får jag massa pengar :D (jag räknar aldrig matte) så nu ska jag FÖRSÖKA räkna lite matte nån gång snart hära om nån dag...vecka eller så.



AAAAAAAAAH

jag vill ju bara ha ett liv. FÖRFAAAAAAAAAAN. är det allt för mycket begärt? tacksam för svar.



BUTTRIX.
älskade lilla söta fiskjävel.

tänkte att tillochmed han har nog mer liv än vad jag har ;)

jag är ju rastlös.



jag kom bara å tänka på dig olle :'D tänkte bara kika in och visa ett minne åt några ögon kanske..OLLE :D:D:D

hahaha, aa..jag vet inte vad det är med mig.

BU!

nu blev du allt rädd va ;) HÄHÄ!

hej förresten..................................................................................................hmmm.........................................................
jo..så äääre.
hahahahaha, jag har inget att skriva, verkligen ingenting!

nej, jag är så JÄVLA less nu. va'fan ska man gå omkring och leva ett skittrist liv för? varför kan inte allt bara vara kul? helvete. varför kan det inte bara hända nåt typ skitstort skitfränt? usch. jag hatar kiruna.

JUUUSTE, mitt löshår har kommit idag!:D jippiiiiiiiii.
måste ba få nån som kan fläta in de också...suck.



Jag kollade bilder i min dator, då hittade jag den här..hihi. jag saknar nog mitt gamla jag :(
........och mitt gamla liv. typiskt.

dummie

Okej, för er som inte fattar så kan man byta låt på min lilla tevespelskontroll ;) de är bara å trycka åt sidan. jag vet att musiken är skum, men jag gillar den och den passar så bra in på den myyyysiiigggaaaa hösten :D musiken kommer dock från filmen JUNO dårå :)

har datakunskap. blä. hejdå.

tupist

JJJJJag orkar inte blogga. jag ska väl ta bort min blogg snart assåa. men den är så fiiiin, jag vill inte...

nu är det snö ute! SNÖ! fan, jag vet inte om jag tycker om det eller inte, jag tror jag tycker om det faktiskt :)  snööööö. det är kul med snö. ska vi ha snöbollskrig? (a)

nu ska jag snart till pesse och diska och hänga tvätt, behöver tjäna pengar så jag kan betala mina skulder till mina vänner..hoj. 150 ska jag få, det är det jag behöver också. gryyyymt.
hejdå.




jennie min lilla groda, du är så söööt :)

RSS 2.0